Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Místo

Polyfunkční dům LEVEL

Adresa: Staroújezdská 2300, 19016 - Praha
Lokalita: Újezd nad Lesy
Přístupnost

Obtížný povrchObtížný sklonBezbariérový vstup hlavním vchodemBezbariérový vstup bočním vchodemSchodyTočité schodištěVýtahPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybuLižiny nebo rampaÚzké dveře nebo průjezdyPřístupná toaleta - WC I.Částečně přístupná toaleta - WC II.Obtížně přístupná nebo nepřístupná toaleta - běžné WC

Vstup

Polyfunkční dům Level je v současnosti využíván pouze částečně. V přízemí pravého traktu je umístěna knihovna a muzeum. V levém traktu se nachází wellness centrum. Restaurace a bar v 1. patře jsou dlouhodobě mimo provoz.
Prostor před objektem má kvalitní povrch ze zámkové dlažby. Hlavní vstupní dveře objektu jsou dvoukřídlé (hlavní křídlo šířka 80 cm, vedlejší křídlo šířka 86 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u dveří chybí. Napravo od hlavního vstupu je samostatný vchod do pobočky městské knihovny. Vstupní dveře jsou totožné jako dveře vstupu hlavního. Vstup do muzea v pravém traktu je z širokého ochozu budovy. Vstupní dveře jsou jednokřídlé (šířka 88 cm) a otevírají se mechanicky směrem dovnitř.
Přístupný je rovněž vstup ze zadní části budovy. Jednokřídlé dveře (šířka 81 cm) se otevírají mechanicky směrem dovnitř. Zvonková signalizace u dveří chybí.
Na boční fasádě budovy je umístěný infokiosek (střed obrazovky výška 168 cm).

Interiér

Pobočka městské knihovny v přízemí je vybavena informačním pultem (výška 77 cm) a pěti internetovými stolky (výška 74 cm, podjezd 64 cm). Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. K dispozici je pouze běžné WC.
Muzeum v přízemí tvoří jedna místnost bez pokladny. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.
Restaurace (dveře šířka 2x 80 cm) a společenský sál s barem (dveře šířka 2x 80 cm) v 1. patře jsou bezbariérově přístupné výtahem. Společenský sál je od baru oddělen mobilní příčkou (stěnou) s dveřmi (šířka 85 cm). Ze společenského sálu je možný vstup na venkovní terasu dvoukřídlími dveřmi (hlavní křídlo šířka 72 cm, vedlejší křídlo šířka 75 cm) s prahem (výška 2 cm).
Průchody v celém objektu s výjimkou vstupních dveří na upravené toalety v restauraci a u společenského sálu a vstupních dveří na terasu jsou širší než 80 cm. Manipulační prostor v interiéru je dostatečný.
Výtah
Výtah (automaticky otevírané dveře šířka 80 cm; klec šířka 102 cm, hloubka 131 cm) spojuje přízemí až 1. patro. Manipulační prostor před výtahem je dostatečný. Klec je vybavena madlem a zrcadly na bočních stěnách. Sklopné sedátko v kleci chybí. Ovladač na nástupních místech je ve výšce max. 102 cm, maximální výška ovladačů uvnitř klece je 109 cm.

WC

WC v restauraci

Upravená toaleta (dveře šířka 75 cm; kabina šířka 181 cm, hloubka 155 cm) je samostatná a nachází se v 1. patře u restaurace. Kabina má nesprávně umístěné zařizovací prvky (WC mísa je umístěna na boční stěně, umyvadlo naproti dveřím). Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Průchod (šířka 75 cm) zužuje nesprávně umístěné madlo na vnější straně dveří. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zprava. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 94 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.


WC u společenského sálu

Částečně přístupná toaleta (dveře šířka 75 cm; kabina šířka 155 cm, hloubka 163 cm) je samostatná a nachází se v 1. patře u společenského sálu. Jednokřídlé dveře do WC jsou označené a otevírají se mechanicky směrem ven. Průchod (šířka 75 cm) zužuje nesprávně umístěné madlo na vnější straně dveří. Přístup k míse z pohledu od vstupu do kabiny je zleva. Prostor pro vozík vedle WC mísy je dostatečný (šířka 95 cm). Toaletní mísa je vybavena jedním sklopným a jedním pevným madlem.

Parkování

K dispozici jsou 2 vyhrazená parkovací stání, umístěná u zadního vstupu a další 2 vyhrazená parkovací stání v podzemních garážích, které s nadzemními podlažími spojuje výtah.

 


Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz