Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Slovo starosty - červenec a srpen 2014

RousarPavel.JPG

Milí spoluobčané, čtenáři Újezdského zpravodaje, čeká nás horké léto. Ať už ho strávíte umoře či na chalupě nebo zůstáváte v Újezdě a pouze zvolníte a „dobijete baterky“, přeji vám, abyste si ho užili. Pro nás na úřadě bude léto velmi pracovní.
Školních prázdnin využíváme k úkolům, které jindy nelze realizovat. Dokončili jsme výběrová řízení na dodavatele rekonstrukce školní jídelny na druhém stupni a doufáme, že školáci vstoupí do nového školního roku 2014/2015 s novou jídelnou.
Zahájili jsme práce na zateplení školky Sedmikráska v Lišické ulici, započali jsme rekonstrukci elektroinstalace ve školce na Rohožníku, vybrali jsme firmu pro revitalizaci a rekonstrukci školního parku před prvním stupněm a dokončujeme výběrové řízení na dodavatele cyklostezky v Čentické ulici. Budou pokračovat opravy újezdských komunikací, což je asi nejožehavější problém, trápící většinu našich spoluobčanů. Pro úřad, zejména pro pracovníky Odboru majetku a investic, to bude opravdu horké léto. Během léta také spustíme v testovacím provozu nové webové stránky, které přinesou lepší členění informací a zejména správné a čitelné zobrazení na tabletech a mobilních telefonech. Nové webové stránky nám umožní zveřejňovat maximum dokumentů úřadu, které zveřejnit můžeme. Takto budou zveřejněny veškeré předpisy, podle kterých úřad funguje, budeme zveřejňovat všechny audity a jejich výsledky, u zveřejněných smluv umožníme vyhledávání podle obsahu, přestože jsou zveřejněné smlouvy pouze oskenované. Slíbili jsme vám otevřený úřad a své sliby plníme. A protože se blíží konec volebního období, je nutné skládat účty. Přehled toho, jak Rada městské části plnila své sliby, které dala voličům prostřednictvím koaliční smlouvy, přineseme v zářijovém čísle Zpravodaje. 
Přeji vám krásné léto,
Pavel Roušar, starosta

Související témata: Média a komunikace Úřad městské části


Osoba odpovědná za aktuálnost informací: Kartousová Dana
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz