Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Slovo starosty - březen 2015

zdenek.ruzicka.jpg

Milí Újezďáci, milí sousedé,

     druhý měsíc roku je za námi a nám přinesl opět mnohé nové zážitky. Například 14. února jsme společně s Květnicí a Sibřinou, prožili Masopust. Akce byla podpořena i naší městskou částí a velmi se vydařila. Vyrazili jsme z Rohožníku a došli do Květnice v čele se dvěma koňskými povozy, na kterých se vezly děti. Zde jsme my, starostové, předali vládu královně Masopustu a celý průvod jsme zakončili veselicí v Sibřině. Tímto chci vyjádřit svůj obdiv a poděkování organizátorům celé akce. Za rok se budeme znovu těšit.
     V únoru jsme také přijali za svou myšlenku, že se naše městská část pokusí uspět v soutěži společnosti Lidl o Rákosníčkovo hřiště. Velmi si vážíme aktivity, kterou někteří nadšenci v Újezda vyvinuli. Na facebooku byly vytvořeny stránky, aby podpora byla co největší a společného cíle se podařilo dosáhnout. Soutěž končí 8. března a já pevně věřím, že Újezďáci zaberou a hřiště se nám podaří pro naše nejmenší občánky vyhrát. Pokud to nevyjde. tak se o to pokusíme za rok znovu. jak to dopadlo, Vám napíšeme v příštím čísle.
     A co nás čeká v březnu? Zmínit musím dvě důležité akce a zároveň Vás tímto srdečně na obě zvu. Dne 20. března se bude konat v sále domu Level Společenský ples MČ Praha 21, kde bude hrát k poslechu a tanci výborná skupina Jam Band a předtančí újezdské skupiny GRIP a AMBRA. O tři dny později, tedy 23. března, proběhne jednání zastupitelstva naší městské části, kde by mělo být hlavním bodem programu projednání rozpočtu. Termín jsme stanovili v návaznosti na plánované jednání hlavního města Prahy o rozpočtu, na nějž je ten náš úzce navázán.
     Na závěr určitě stojí za zmínku, že od příštího čísla bude Újezdský zpravodaj v "novém" a také Vám nesmím zapomenout sdělit, že se nám povedlo dojednat na Magistrátu vyrovnání našeho rozpočtu na původní výši. Není nic lepšího, než skončit dobrými zprávami. Věřím, že s mnohými z Vás se v tomto měsíci potkám.

Pohodový březen Vám přeje Zdeněk Růžička

Související témata: Úřad městské části


Osoba odpovědná za aktuálnost informací: Kartousová Dana
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz