Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Slovo starosty - červenec, srpen 2023

Milí sousedé,

mám radost, že se podařilo vyjednat finanční dotaci 1 mil. Kč na studii širšího okolí nádraží. Navážeme na již realizovanou část na straně Klánovic. Součástí bude řešení parkovacích míst podél kolejí, cyklodopravy a v neposlední řadě revitalizace otočky autobusů s přihlédnutím k plánované rekonstrukci Staroklánovické.

Uvnitř čísla najdete plánované uzavírky z důvodu staveb, které jsou u nás projektovány. Snažili jsme se vyjednat realizace přes prázdniny. Ano, bude to omezení, ale když se má něco opravit nebo nového vytvořit, jinak to nejde. Určitě to společně zvládneme. Rád bych s vámi sdílel velkou radost ohledně žáků naší Masarykovy ZŠ, kteří se v naprosté většině dostali na další stupně vzdělávání. Podle informací, které nyní mám, bude jejich úspěšnost 100 %. Přijměte moji velkou gratulaci a přeji mnoho zdaru ve vašem dalším životě.

Jednou z akcí, které se uskutečnily, byl i velmi vydařený Den dětí s hasiči, jenž měl skvělou návštěvnost. Rád bych touto cestou poděkoval našim hasičům, kteří si vše pro nás připravili a zorganizovali. Mezi nejoceňovanější akce dne patřila simulovaná záchrana kočky ze střechy školy, která nadchla všechny bez rozdílu věku.

Odehrál se i další úspěšný ročník tradičního streetbasketu O koš starosty, který se tentokrát uskutečnil v aréně multifunkce na Rohožníku. Nebyla nouze o zajímavé momenty a zvraty v posledních sekundách. Děkuji všem, kteří k úspěchu akce pomohli, a především Michalovi Brůčkovi nejen za organizaci, ale hlavně funkci sudího. Tak, za rok při pátém ročníku se na vás všechny těšíme i s panem místostarostou Michalem Hazdrou, který letos bedlivě kontroloval čas a výsledky zápasů.

Na konec jsem si nechal poděkování paní tajemnici Šárce Zátkové, která se rozhodla přijmout další výzvy a k 31. 7. nás na úřadě opouští. Rád bych jí poděkoval za vše, co pro náš úřad a vás, občany, vykonala. Ať se daří a přeji mnoho dalších, nejen pracovních úspěchů.

Přeji vám všem krásné letní měsíce, moji Újezďáci.

Milan Samec,

váš starosta

Soubor_000.jpg

Osoba odpovědná za aktuálnost informací: Samec Milan
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz