Potřebuji řešit Nejčastěji hledáte logo

Potřebuji řešit

Slovo starosty

Slovo starosty - prosinec 2023

Vážení spoluobčané,

dne 6. listopadu jsem byl na jednání Zastupitelstva MČ Praha 21 zvolen Vaším starostou. Děkuji zastupitelům za projevenou důvěru a věřím ve vzájemnou a úspěšnou spolupráci po zbytek volebního období. Rád bych tímto poděkoval Milanu Samcovi za jeho odvedenou práci, která však neskončila a bude dále v roli radního pokračovat.

Tímto okamžikem se pro mě změnilo skoro všechno. Čeká mě spoustu nových věcí, projektů a příležitostí. Jdu do toho s velkým odhodláním a současně respektem. Velká změna to je i pro moji rodinu, velmi si vážím její podpory a věřím, že to společně zvládneme. Oporou mi bude můj radniční tým, a hlavně skvělé kolegyně a skvělí kolegové na úřadě. Bez nich by se podařilo zrealizovat velmi málo. Dělají výborně svoji práci a je mi ctí a současně potěšením s nimi pracovat. Na každý pád nás té práce čeká strašně moc.

Blíží se Vánoce. Čas, kdy bychom měli zvolnit, užívat si setkávání s našimi blízkými a trochu se zastavit. Proto vám přeju, abyste se nestresovali tím, že nemáte dokonale vygruntované domácnosti, nestíháte koupit dárky a cukroví jste ještě ani nezačali péct. Věřte mi, pravá podstata Vánoc není o tom, co všechno jste nestihli, ale o tom být s těmi, které máte rádi.

V neděli 26. listopadu jsme společně a ve velmi hojném počtu rozsvítili Újezd. Jsem na nás pyšný, opět jsme při tom ukázali velké srdce a tradičně podpořili Nadační fond Světluška rekordní částkou. Velké díky Vám všem! I letos přivítáme nový rok tradičním ohňostrojem, který pořádáme společně s okolními městskými částmi. Rozumím tomu, že ohňostroj má své příznivce, tak i odpůrce. Je to jednou za rok, pojďme si to společně užít. V této souvislosti bych Vás rád požádal, abyste neodpalovali domácí pyrotechniku v průběhu celého prosince. Nabízím možnost poukázat částku, kterou byste za ni utratili, na „ohňostrojový“ transparentní účet, případně je, prosím, užijte nějak rozumněji. A na Nový rok nechme profesionály ukázat, co umí. A že to umí!

Rád bych všem popřál klidné, krásné a voňavé Vánoce, hodně času stráveného s Vašimi blízkými a úspěšný vstup do nového roku.

VÁŠ STAROSTA

MICHAL HAZDRA

Michal.JPG

Osoba odpovědná za aktuálnost informací: Hazdra Michal
Published

Přihlášení / Můj účet

Můžete se přihlásit prostřednictvím sociálních sítí.

Kontakt

Úřad městské části Praha 21

Staroklánovická 260
190 16, Praha 9
tel.: +420 281 012 911
fax.: +420 281 971 531
el. podatelna: podatelna@praha21.cz
ID datové schránky: bz3bbxj
IČ: 00240923

Úřední hodiny

PO: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ÚT: Není úřední den
ST: 8:00 - 12:00 / 13:00 - 17:30
ČT: Není úřední den
PÁ: 8:00 - 12:00

Matrika v případě svatby omezený provoz